ورم ملتحمه مجسمه سراسر کشور اخبار گوناگون

ورم ملتحمه: مجسمه سراسر کشور اخبار گوناگون

گت بلاگز اخبار گوناگون سحری در رستوران

تمایل روزه داران تهرانی جهت سرو سحری در رستوران‌ها و غذاخوری‌ها زیاد شده است است مدیر اتحادیه اغذیه فروشان تهران: اغذیه فروشان و رستوران داران در ماه رمضان جهت

سحری در رستوران

سحری در رستوران

عبارات مهم : ایران

تمایل روزه داران تهرانی جهت سرو سحری در رستوران ها و غذاخوری ها زیاد شده است است مدیر اتحادیه اغذیه فروشان تهران: اغذیه فروشان و رستوران داران در ماه رمضان جهت جبران کم کردن درآمد تا سحر فعالیت می کنند

«روزه داران تهرانی که سحری ارزش را در رستوران ها و غذاخوری ها سرو می کنند، زیاد و زیاد می شوند.» این جمله ای است که از زبان بسیاری از رستوران داران و غذاخوری های سطح شهر می شنویم. اسدالله احمدی شهریور، مدیر اتحادیه صنف اغذیه فروشان و موادغذایی پایتخت کشور عزیزمان ایران به «شهروند» می گوید بسیاری از اغذیه فروشان در ماه رمضان با کم کردن قابل توجه درآمد مواجه می شدند ولی با صحبت هایی که از دو سال گذشته با نیروی انتظامی و اماکن داشتیم، توانستیم آنها را قانع کنیم که رستوران ها و غذاخوری های شهر در ماه رمضان اجازه داشته باشند از افطار تا سحر فعالیت کنند تا بتوانند بخشی از کم کردن درآمدهایشان را جبران کنند.

سحری در رستوران

این عنوان گویا با استقبال فعالان این صنف مواجه شده است است و حالا کم کم سحری خوردن در خارج از منزل باب می شود. البته مدیر یکی از رستوران های معروف میرداماد به «شهروند» می گوید: نه تنها سحری خوردن که سرو صبحانه در رستوران کم کم بین مردم جا افتاده هست. این در حالی است که تا پیش از این رستوران ها چندان روی درآمد ناشی از سرویس های صبحانه به مشتریان نه تنها حساب نمی کردند بلکه بسیاری از رستوران ها تنها جهت وعده شام و ناهار سرویس دهی می کردند.

ناصر حسینی تبریزی، مدیر اتحادیه چلوکباب و چلو خورش پایتخت کشور عزیزمان ایران هم با تأیید این عنوان به «شهروند» می گوید: سحری خوردن در رستوران ها و غذاخوری های مناطق ولیعصر، جردن و سعادت آباد زیاد مشهود است و البته تنها ساکنان این مناطق نیستند که مشتری رستوران ها و غذاخوری ها می شوند و روزه داران کلیه مناطق پایتخت کشور عزیزمان ایران صرف صبحانه و سحری را در رستوران ها و غذاخوری های این منطقه ترجیح می دهند.

تمایل روزه داران تهرانی جهت سرو سحری در رستوران‌ها و غذاخوری‌ها زیاد شده است است مدیر اتحادیه اغذیه فروشان تهران: اغذیه فروشان و رستوران داران در ماه رمضان جهت

بازار داغ کله پاچه ای هاو رکود بازار کافه دارها

تمام رستوران ها، غذاخوری ها و کافی شاپ ها از دو سال گذشته می توانند در ماه رمضان ساعت های افطار تا سحر به مشتریان ارزش سرویس دهی کنند. اتفاقی که به گفته فعالان این صنف موجب شده است است بخشی از کم کردن درآمدها جبران شود. اسدالله احمدی شهریور، مدیر اتحادیه صنف اغذیه فروشان و موادغذایی پایتخت کشور عزیزمان ایران به «شهروند» تأکید می کند: البته هنوز صبحانه یا سحری خوردن در رستوران ها و اغذیه فروشی ها به اندازه ای نیست که بتواند توجیه اقتصادی کافی جهت تمامی فعالان صنف داشته باشد ولی برندهای معروف وضع بهتری نسبت به بقیه دارند و این مسأله کم کم جا می افتد.

از این میان طباخی ها و کله پزی ها در ماه رمضان وضع بهتری را تجربه می کنند و البته کافی شاپ ها بنا به مقررات صنفی حق عرضه موادغذایی ندارند. اسکندر آزموده در گفت وگو با «شهروند» با اشاره به این که در ماه رمضان کافی شاپ ها از نیم ساعت مانده به اذان مغرب تا نیم ساعت مانده به اذان صبح می توانند فعالیت کنند، می گوید: از لحاظ قانونی کافی شاپ ها نمی توانند غذا تهیه و سرو کنند و تنها باید کیک و دسر سرو کنند. بنابراین بازار کافی شاپ ها در ماه رمضان کاملا کساد است.

حسینی، مدیر طباخی لوکس طلایی به «شهروند» می گوید: ساعت کار صنف طباخان در ماه رمضان از ٤ بعدازظهر تا قبل از اذان صبح است و تعداد مشتریان در ماه رمضان به خاص در سحرها حتی نسبت به روزهای عادی زیاد است.

سحری در رستوران

او زیاد کردن مشتریان در ماه رمضان را حدود ١٥ تا ٢٠ درصد برآورد می کند.

رواسیان، مدیر طباخی بره سفید هم به «شهروند» می گوید که در وعده سحری حتی جای سوزن انداختن در طباخی ها نیست و ماه رمضان جهت فعالان این صنف بازار رضایت بخشی ایجاد می کند.

تمایل روزه داران تهرانی جهت سرو سحری در رستوران‌ها و غذاخوری‌ها زیاد شده است است مدیر اتحادیه اغذیه فروشان تهران: اغذیه فروشان و رستوران داران در ماه رمضان جهت

به گفته اتحادیه طباخان قیمت کله پاچه در ماه رمضان امسال عوض کردن چندانی نداشته است و قیمت مصوب یک دست کله و پاچه کامل ٥٥ هزار تومان، زبان ١٢، پاچه ٤، مغز ٩ هزار تومان و یک پرس آبگوشت راحت هزار تومان است.

احمدی شهریور، مدیر اتحادیه صنف اغذیه فروشان و موادغذایی پایتخت کشور عزیزمان ایران به «شهروند» می گوید: چند سالی است فست فود هم به فهرست غذای روزه داران اضافه شده است است.

سحری در رستوران

و البته اگر بازار ١٦ هزار میلیارد تومانی فست فودها در کشور عزیزمان ایران را در نظر بگیریم، متوجه می شویم علاقه ایرانی ها به فست فود زیاد از آن است که بتوانند آن را در ماه رمضان کاملا از بین بردن کنند.

از ساندویچی های وانتیتا حلیم با سیرابی گوساله

اما بازار موادغذایی ماه رمضان تنها به واحدهای صنفی پروانه دار ختم نمی شود و هر کسی تلاش می کند تا با چیدن بساطی خیابانی از فروش غذا در بازار ماه رمضان کسب درآمد کند.

حسین محمدی، مدیر اتحادیه کباب و حلیم و پزندگان غذاهای سنتی با اشاره به ساندویچی ها و رستوران های سیار در وانت ها به «شهروند» می گوید: در صورتی که واحدهایی غیر از کبابی ها که با بنرهای متحدالشکلی مشخص شده است اند، اقدام به پخت و فروش حلیم و آش کنند، اتحادیه کباب و حلیم و پزندگان غذاهای سنتی با آنها برخورد می کند و از طریق اداره اماکن و وزارت بهداشت، اخطارهای مورد نیاز به آنها داده می شود و در صورتی که به اخطار توجه نکنند، پلمپ خواهند شد.

به گفته او پخت و توزیع حلیم و آش به وسیله واحدهای غیرمجاز در تمام شهرستان ها و همچنین در تمام مناطق پایتخت کشور عزیزمان ایران مشاهده می شود که طبخ غذا در مکان های غیراستاندارد، استفاده از سبزی های غیربهداشتی و استفاده از مواد نامرغوب ازجمله تخلفاتی است که در مورد آش رشته صورت می گیرد.

آن گونه که محمدی می گوید مخلوط کردن سیرابی گاو، گوساله و شتر با هم و آرد کردن آن و فروش آن به صورت حلیم از دیگر تخلفاتی است که در مورد حلیم مشاهده می شود.

ثبات قیمت ها در بازار موادغذایی خام

ماه رمضان امسال بازار موادغذایی خام هم تقریبا در ثبات به سر می برد. گرچه خبرهایی از گرانی مرغ، نان و برنج به گوش می رسد، ولی علی اکبریان، نایب مدیر انجمن برنج اعلام کرده است هیچ تفاوت آشکار قیمتی در بازار برنج ایجاد نشده است و حداکثر قیمت برنج در بازار ١٢ هزار تومان جهت هر کیلوگرم برنج باکیفیت طارم، هاشمی و دم سیاه است و قیمت هر کیلوگرم برنج شیرودی ٨ هزار تومان است.

قاسم زراعتکار، مدیر اتحادیه نانوایان سنتی هم گران شدن قیمت نان را رد کرده و گفته است هیچ مشکلی جهت تأمین نان در ماه مبارک رمضان وجود ندارد و قیمت انواع نان در ماه رمضان تغییری نخواهد کرد.

البته زراعتکار گفته است قیمت نان همان قیمت های سال ٩٣ است و این عنوان گلایه نانوایان را به دنبال داشته است با این حال جهت کنترل بازار ماه رمضان نانوایان در این ماه هیچ گونه درخواست زیاد کردن قیمت نداشته اند.

قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز هم همچنان در بازار پایتخت کشور عزیزمان ایران بین ٣٦ تا ٤٠ هزار تومان است ولی در این میان بازار مرغ زیاد کردن قیمت را تجربه می کند و قیمت هر کیلوگرم مرغ تا ٨ هزار تومان رسیده هست. البته مهدی یوسف خانی، مدیر اتحادیه فروشندگان مرغ و ماهی زیاد کردن قیمت مرغ را تأیید کرده و گفته است بسیاری از مرغداران از تحویل مرغ به کشتارگاه ها خودداری می کنند تا قیمت ها را در ماه رمضان زیاد کردن دهند.

مردم گرانفروشی ها را گزارش دهند

با وجود این نهادهای متولی بازار اعلام می کنند بازار ماه رمضان امسال تحت کنترل هست. وزارت صنعت، معدن و تجارت با صدور بخشنامه ای اعلام کرد با حداکثر ظرفیت به بازار کالاهای اساسی پرتقاضا مانند لبنیات، پروتيین، برنج، روغن، قند، شکر، خرما، میوه، سبزیجات، شیرینی های پرمصرف، آش، حلیم، زولبیا و بامیه نظارت می کند. براساس این ابلاغیه، تمامی دستگاه های نظارتی با حداکثر ظرفیت، بازرسی و نظارت را انجام خواهند داد و با هرگونه تخلف اعم از گرانفروشی، درج نشدن قیمت، صادر نکردن فاکتور و تقلب برخورد می کند و مردم هم در صورت مشاهده تخلف می توانند عنوان را به تلفن ١٢٤ گزارش دهند.

اخبار اجتماعی – شهروند

واژه های کلیدی: ایران | بازار | ایرانی | رستوران | ماه رمضان | اخبار گوناگون

نویسنده : getblogs